LV-architecten is op zoek naar een bouwkundig tekenaar!

26 september 2018 /

LV-architecten wint wedstrijd ‘Meerle, ons dorp’

17 april 2018 /

LV-architecten won samen met partners OMGEVING en Van Roey Vastgoed het PPS-project: Meerle, ons dorp. Dit project maakt deel uit van de dorpskernvernieuwing van Meerle. De komende jaren zal het team de handen in elkaar slagen voor de verwezenlijking van dit project.


DELE 15 / BEERSE

9 maart 2018 /
DELE 15 / BEERSE-1

Bekijk hier het nieuwe kantoorgebouw van PFL.


Van eenmanszaak tot begrip in 15 jaar tijd

16 januari 2018 /
Van eenmanszaak tot begrip in 15 jaar tijd-1

Artikel uit de Gazet van Antwerpen.


15 jaar LV-architecten

11 januari 2018 /

Bekijk hier het artikel van Made in Antwerpen over het 15-jarig bestaan.


UITBREIDING KANTOOR WUUSTWEZEL

13 december 2017 /

Deze maand werd het nieuwe gedeelte van ons kantoor in gebruik genomen. Dank aan alle aannemers voor het geleverde werk en aan het LV-team om mee de verhuis te doen.


Manuel Breugelmans

13 december 2017 /
Manuel Breugelmans-1

Welkom Manuel!

Hij komt LV-architecten versterken bij het team Agrarische Architectuur. Bij Over Ons kan je al zijn informatie vinden of kijk eens bij Projecten om onze realisaties te bewonderen.


CLIC 13 / WUUSTWEZEL

26 oktober 2017 /
CLIC 13 / WUUSTWEZEL-1

Een opgeleverd kantoorgebouw. Bekijk hier alle foto’s.


FULL 16 / BOECHOUT

26 oktober 2017 /
FULL 16 / BOECHOUT-1

De werken zijn gestart met het bouwen van 6 appartementen en ondergrondse garage. Bekijk alle foto’s via deze link of hier voor al onze projecten.


Uitbreiding kantoor

17 augustus 2017 /
Uitbreiding kantoor-1

In mei en augustus zijn Wendy en Lynn, twee architecten met ervaring, gestart bij LV-architecten om het team te versterken. Intussen is het team zo gegroeid dat verbouwingswerken nodig waren om iedereen goed te huisvesten. Binnen het kantoor in Wuustwezel is hiervoor sinds begin augustus een zone vrijgekomen die momenteel wordt verbouwd. Tijdens deze verbouwingswerken wordt er met flexplekken gewerkt en zitten er meer architecten deeltijds in het kantoor in Antwerpen zodat iedereen toch elke dag over een goede en ruime werkplek beschikt. Via over ons kun je alle gegevens van het team vinden. Of kijk eens bij projecten naar onze realisaties.